EnterCRM Logo
Registered Salesforce Partner Bulgaria

Регистриран
SALESFORCE
Партньор за България

Виж повече

Екип от сертифицирани Salesforce

разработчици и  архитекти!

Нашите сертифицирани специалисти имат необходимия опит, който да гарантира успех за дигиталната трансформация на бизнеса ви. Те ще проучат и ще се запознаят в детайли с бизнеса ви. След това ще ви консултират и начертаят стратегия за необходимите промени за бизнес ръст. В екипа ни има сертифицирани Salesforce архитекти, разработчици, администратори и консултанти.

Salesforce Bulgaria

Компанията

Ние сме екип от сертифицирани Salesforce професионалисти, full stack разработчици, анализиратори и консултанти. Опитът ни включва работа, както с големи корпоративни клиенти, така и малки startup организации. Предлагаме експертиза във връзка с оптимизация на процеси, свързани с продажби, маркетинг, счетоводвсто, човешки ресурси и оперативно управление. Нашите консултанти ще изградят индивидуална стратегия за бизнеса ви.

EnterCRM е вашият доверен партьор за имплементация, разработка и интеграция на Salesforce CRM. Основен приоритет на нашите специалисти е успехът на бизнеса ви и оптималното оползотворяване на възможностите на CRM платформата.

Научи повече
 • Projects

  Проекти

  Притежаваме международен опит и можем да предложим точния екип от Salesforce специалсити за Вашия Salesforce проект. Възползвайте се от дългогодишния опит на нашите специалисти по редица Salesforce проекти.

 • Our Developers

  Нашите разработчици

  Екипът ни се състои от сертифицирани Salesforce специалисти, Full-Stack разработчици, дизайнери, UI/UX Експерти с корпоративен опит от различни технологии и решения.

 • Experiance

  Опит

  Нашите опитни Salesforce специалисти са винаги в крачка с последните тендеции от света на Salesforce.

 • Offices

  Офиси

  Базирани сме в Пловдив, но сме на разположение за разговор и среща в цяла България. Търсите решение за оптимизация на процесите в бизнеса? Ние имаме решение!

Нашите клиенти

Coca-Cola Roche Lidl Zurich Sika Dorma Amplifi