EnterCRM Logo
Пет причини да изберем платформата Salesforce

Пет причини да изберем платформата Salesforce

Няколко причини да изберем платформата Salesforce за процеса на дигитална трансформация.

Ако в момента планирате успешната дигитална трансформация на бизнеса, тогава вероятно сте объркани от функциите и предимствата на различните системи за управление на данни. Понякога си е особено предизвикателство да се отбележат точните показатели и резултати, които бихме очаквали от процеса на дигитализация преди фактическото внедряване на системата, която сме избрали. Отделните системи са добри само за конкретни задачи, но когато става въпрос за дигитална трансформация, то ние бихме желали да обхванем целия спектър от бизнес приложения. Как да постигнем това успешно и ефективно? 
Тук ще споделим няколко размисли за това, защо е по-удачно да изберем платформа вместо няколко интегрирани системи за полагане на основите на успешната дигитална трансформация.

Гъвкавост и възможност за развитие

Бизнесът расте и се променя всеки ден. Това е особено вярно в условията на COVID19 пандемията. Ето защо ние имаме нужда от надеждна платформа, която може безпроблемно да расте заедно с бизнеса. Това обикновено е и сред основните причини да се вземат решения в полза на облачно базираните системи. Salesforce е сред най-успешните облачни платформи, като предлага персонализирани модули и приложения, както за големия бизнеса, така и за малките и средни предприятия. Само си представете, че можете да развивате бизнеса плавно без да е необходимо непрекъснато да прескачате между различни системи и решения за управление на данни. Наличието на достъпен начин за управление на данните определено би имало решаващо значение за успеха на дигиталната трансформация.

Надеждност

Ако търсим платформа, която просто работи и не създава проблеми, когато екипа ни се нуждае от достоверни данни и надеждни процеси, тогава Salesforce е повече от солидно решение. Дори не е необходимо да се засяга въпроса за  евентуални технически прекъсвания, тъй като Salesforce работи на най-добрата облачна инфраструктура в света. Архитектурата на платформата я прави бърза, адаптивна и изключително гъвкава. Без значение дали имаме достъп до данни чрез компютър, таблет или мобилен телефон, Salesforce дава възможност да получим пълна и актуална представа за състоянието на бизнес организацията.

Персонализиране

Salesforce е като Lego конструктор, който можем да изградим и перфектно да приспособим към бизнеса. "Един размер за всички" е точно обратното на това, което бихме получили с платформата Salesforce. Тя е изградена с оглед на персонализацията и ни позволява да създаваме собствени интерфейс и функционалност. Salesforce е най-добрата CRM система в света, която се разработва и усъвършенства вече повече от 20 години. Независимо от това, можем да я направим още по-добра за нуждите на нашата бизнес организация чрез персонализирана разработка или модификации с малко или без допълнителен код. 

Свързаност

Salesforce е мощен инструмент, който може лесно да управлява огромни количества данни от различни източници и бази данни, комбинирани в един лесен за използване интерфейс. Това означава, че вече няма да се налага потребителите да превключват между различни системи и интерфейси, за да свършат работата си и да достигнат до необходимите за тях данни. Те ще бъдат интегрирани в един силоз в рамките на платформата Salesforce. Ползите от подобна Salesforce интеграция зависят от сложността на текущите работни процеси. Резултатите от оптимизацията на ежедневните работни обикновено са под формата на по-малко време, изразходвано за ненужна административна/оперативна работа и повече време, отделено за реална работа с данни.

Устойчиво развитие

Това вероятно е една от най-важните причини да разгледаме платформата Salesforce. Тя подпомага значително бизнеса с устойчив начин за управление на данни. Преминаването през различни платформи и системи може не само да доведе до значителна загуба на данни, но и драстично да намали общото дългосрочно качество на данните. С други думи, колкото повече се прехвърляме между различни платформи, толкова по-малко надеждни ще стават данни ни поради различните системни структури и множеството миграции. Със Salesforce получаваме три актуализации годишно, които не изискват никакви усилия от страна на клиента. Освен това, като лидер в света на облачните платформи и CRM, Salesforce получава много внимание, което води до непрекъснати подобрения във времето.

В заключение можем да отбележим, че има много причини да изберете платформата Salesforce за надежден партньор в управлението на данни. В тази кратка статия ние разгледахме гъвкавостта и възможността за развитие, надеждността, персонализирането, свързаността и устойчивостта като някои от основните причини да считаме Salesforce за полезен инструмент в процеса на дигитална трансформация. 
Можете ли да сетите за още походящи примери въз основа на опита си? Имате ли идея, която бихте искали да интегрирате в Salesforce? Свържете се с нас и нека заедно да обсъдим най-добрите начини за оползотворяване на неограничения потенциал на платформата Salesforce.

2020-07-28 13:50:50