EnterCRM Logo
Дали да планираме Salesforce имплементация през 2021?

Дали да планираме Salesforce имплементация през 2021?

Чудите се дали Salesforce имплементация би донесла допълнителна стойност за бизнеса?

COVID-19 пандемията промени света и начина, по който възприемаме дигитализацията. Днес няма съмнение, че 2020 г. ускори темповете на дигитална трансформация и провокира бизнеса към изцяло нов начин на мислене. Начинът, по който управляваме и работим с данни, се превърна в съществената разлика между тези, които успяват или се провалят в новата дигитална бизнес реалност.
 
Що се отнася до подходящите инструменти за ръководене на дигитален бизнес, то изборът бе богат и преди панемията. През последните две десетилетия Salesforce е доминиращ лидер в света на облачните CRM решения. Но какво точно представлява Salesforce днес и трябва ли да го вземете под внимание като вариант за вашата организация през 2021 година?

Какво е Salesforce?

Salesforce е основен иноватор в света на технологиите. Компанията се спира на исторически сложна концепция като CRM (Управление на взаимоотношенията с клиентите) и я трансформира чрез силата на облака. Преди да се превърне в SaaS феномен (Софтуер като услуга), CRM се предлага само върху вътрешен сървър с ограничен обхват и възможности. Предварителните и текущите разходи, свързани с CRM имплементация и поддръжка също са нещо, което малко фирми биха могли да си позволят.

salesforce имплементация

Въпреки, че започва с CRM, днес Salesforce е много повече от просто CRM компания, оперираща в облака. Salesforce е екосистема, фокусирана върху клиентското изживяване, която може да се похвали с иновативни и интелигентни облачни решения. Обсегът и покрива всичко, което може да е необходимо на една компания или пък правителство, за да се гарантират безпроблемни взаимоотношения с клиента. 

Каква стойност би донесла Salesforce имплементация за моя бизнес?

Знание. Прозрачност. Гъвкавост.

Ако смятате, че нямате контрол върху потока от данни във вашата организация, то най-вероятно сте прави. Salesforce е проектиран да предлага пълен 360-градусов поглед върху клиента, но също така да предоставя солидна перспектива за важни вътрешни процеси, които може да се нуждаят от оптимизация или пък своевременно внимание.

Salesforce е дигиталният гръбнак на вашата организация. Платформата може да действа като Single Source of Truth и да ви предостави бърза информация, както и общ преглед на това как се представя бизнесът.

Освен SaaS, Salesforce е и PaaS (платформа като услуга), която ви позволява да създавате и разработвате свои собствени приложения и да ги използвате за допълване на текущите процеси или за монетизиране на идеи/приложения чрез най-големия пазар за бизнес приложения в света - AppExchange.

Свържете се с нас сега и нека обсъдим възможно най-добрите приложения на Salesforce във вашата бизнес организация.
 

2021-03-08 10:41:58