EnterCRM Logo
Как да се напаснем към новата индустриална ера

Как да се напаснем към новата индустриална ера

Живеем в динамични времена на промяна. Бизнесът се променя бързо чрез силата на технологията, като навлизаме в Индустрия 4.0
 

Ако сте следили пазарните новини миналата седмица, то вероятно сте чули за голямата промяна, причинена от разделението на акциите на Apple. ExxonMobil, компания, с доминиращи позиции в индекса Dow Jones Industrial Average (DJIA) повече от 90 години, вече няма да бъде част от него считано от 31 август 2020 г. ExxonMobil напуска DJIA заедно с Pfizer и Raytheon Technologies. 

 

Salesforce, Amgen и Honeywell ще заемат местата си. Това важно събитие не е изненада, а логичен преход към една нова индустриална епоха. Настоящата пандемия предизвика необходимата реакция, за да може промяната да се случи, но не е основната причина за това. Освен това, случващото се не е събитие, изцяло повлияно от COVID-19. Поглеждайки назад към последното десетилетие, виждаме, че делът на енергийните компании в DJIA намалява драстично повече от два пъти, докато технологичните компании се разрастват бързо, за да представляват една трета от всички листнати компании днес. 

 

Що се отнася до прираст, резултатите, които виждаме, са впечатляващи. Salesforce демонстрира невероятен ръст от 220% през последните пет години. Причината за това е фокусът на компанията върху клиентите. Започвайки като първото cloud базирано CRM решение в света, днес Salesforce е облачна платформа, която предлага всичко. Това е универсален инструмент, който може да трансформира всеки бизнес.

 

Нещо повече, трансформацията е неизбежен сценарий в днешната бизнес сфера. За да се впише правилно и да оцелее, бизнесът трябва да възприеме начин на мислене, който да му позволи да се трансформира и да се развие в духа на времето. Този нов бизнес свят или Индустрия 4.0 е бърза, гладка и свързана реалност. Оптимизацията, автоматизацията и интеграцията са основните стратегически стълбове, които трябва да дадем приоритет, за да осигурим гъвкава трансформация. 

 

Освен това, достъпността, лекотата на използване и ангажираността на потребителя чрез интерфейса са също толкова важни, колкото и безупречно гладките операции на самата технология. С други думи, инструментите, които избираме, трябва да се бъдат интуитивни и лесни за възприемане. Ако не виждате ясния път за дигиталната трансформация на вашата организация, пишете ни и ние ще изградим вашата индивидуална стратегия.
 

2020-09-01 05:40:39