EnterCRM Logo
Един различен TrailheaDX 2020 за Salesforce общността

Един различен TrailheaDX 2020 за Salesforce общността

Остават само няколко дни до TrailheaDX 2020. Тук можете да научите повече за дигиталното събитие и как да се регистрирате.

С разпространението на глобалната пандемия COVID-19 събитията се променят и хората се адаптират. Днес ние разчитаме на платформи за видеоконференции, които да ни свържат. Това е такъв невероятен момент във времето. Ние сме в състояние да присъстваме на срещи и конференции по целия свят от комфорта на домовете си. Да създаваме нови контакти е детска игра също така. С масив от социални платформи можете да се свържете с хора, споделящи сходни интереси и да проучите възможностите.

Освен това мащабът, с който можем да общуваме с хора по целия свят, се промени драстично. Ограниченията за пътуване ни сближиха онлайн и това е чудесен начин за комуникация, анализ и обмен на идеи. Не се налага повече да пътуваме с часове, за да присъстваме на дадено събитие. Само си представете, ако прекарахме това време в проучване, учене на ново умение или общуване с приятели.

Какво е TrailheaDX (TDX)?

Всичко е до комуникация и обмена на идеи. TrailheaDX е конференция и възможност за среща за всеки, който надгражда или персонализира платформата Salesforce. Вече подчертахме, че Salesforce днес е много повече от просто CRM. Това е невероятно мощна платформа и TrailheaDX / TDX е събитието, което хвърля светлина върху накои от най-интересните и нови функции. Това е събитие, което събира и свързва администратори, програмисти, разработчици, архитекти, Salesforce партньори и предприемачи от екосистемата Salesforce. Да бъдеш част от тази общност не е просто страхотно изживяване, това е изключителна възможност да се свържеш и с съмишленици. Събитието е чудесен шанс за хората да се срещнат и да се свържат. Подходящо е за всеки, както тези, който тепърва започват с платформата, така и за опитни професионалисти. TrailheaDX е перфектен пример за разнообразната екосистема Salesforce и # TDX20 представя как тя преоткрива себе си с времето. Това също е пример как днес идеите задвижват технологиите. В сферата на базираната на платформата икономика, идеите могат да променят начина, по който предприятията работят.

По какво се различава TrailheaDX през 2020 г.?

Като за начало събитието вече не привлича посетители в Сан Франциско през 2020 г. Това ще бъде 100% онлайн базирано преживяване и ще донесе иновациите, които бихме очаквали от Salesforce. Оставайки верни на своята вяра в силата на персонализацията, Salesforce предлага на участниците изграждане на личен график за TDX (# TDX20). По този начин бихме могли лесно да изградим своя TDX ден и активно да се ангажираме със съдържанието, от което се интересуваме истински. Ето защо Salesforce се опитва да преодолее едно от новите предизвикателства, когато става въпрос за цифрови събития и презентации или именно липсата на ангажираност на посетителите.

Освен това, и тази разлика е наистина значителна, тази година TrailheaDX или # TDX20 ще бъдат БЕЗПЛАТНИ. Имайки предвид, че билетът за миналата година би струвал близо хиляда долара, това определено е голяма стъпка към превръщането на TDX в събитие, достъпно за всеки, който е мотивиран от волята за учене и напредък в екосистемата. TrailheaDX ще предложи комбинация от предварително записано съдържание и такова на живо, с което участниците ще могат да се ангажират и да следват, когато решат.

Да преоткрием TrailheaDX

Все още е твърде рано, за да се предвиди дали онлайн събитията ще бъдат временно явление или ще поставят основата за напълно нова култура на бизнес конференции. Така или иначе # TDX20 ще бъде еталон за това, което е възможно. Това е пионерски опит, но когато става дума за дръзки иновации, ние определено сме в добри ръце със Salesforce. Основното предизвикателство с напълно дигитален TrailheaDX е кондензирането на съдържанието, без да се губи основното значение и предназначение. Компресирането на многодневно събитие към едно дигитално преживяване е особено предизвикателство. 
Сходно предизвикателство е може би онова, с което се сблъскват редица бизнеси, опитвайки се да създадат смислени модели с данни от всички разпръснати данни, с които работят. През последните две десетилетия Salesforce се оказа невероятно мощно решение, що се отнася до работата с данни. Сега е време да използваме този опит в изграждането не само на най-добрата CRM платформа в света, но и на нов начин за бизнес конференции.

В случая на # TDX20 Salesforce излеза с решение да предложи серия от кратко епизоди, като същевременно поставя участниците в центъра на целия процес. Освен това Salesforce не просто предполага какви теми биха били интересни за публиката. Salesforce организира проучване, в което всеки може да сподели темите, които го вълуват. По този начин участниците ще бъдат и създатели.

Как да се регистрираме и да насрочим TrailheaDX 2020?

Процесът на регистрация за # TDX20 е прост и отнема по-малко от минута. Просто трябва да влезете с идентификационни данни за достъп на Salesforce или с алтернативи като Google. LinkedIn или имейл. След като вашата регистрация приключи и потвърдите, можете да започнете да изграждате своето собствено TrailheaDX 2020 изживяване, съставено от различни опции и сесии през цялото събитие.

Не забравяйте да планирате своето TrailheaDX 2020 изживяване.

2020-07-20 13:25:18