EnterCRM Logo
Какво е Salesforce?

Какво е Salesforce?

Salesforce е водеща облачно базирана бизнес платформа, която ни дава възможност да постигаме повече чрез ефективно и интелигентно управление на данни и процеси.

Името на американската глобална марка Salesforce съществува от две десетилетия. Започвайки от малък офис на апартамент в Сан Франциско през 1999 г., компанията прерасва в глобална корпорация с повече от 150 хиляди клиенти от цял свят. Всъщност повечето от нас вероятно взаимодействат с клиентите и ежедневно без дори да подозираме.

Всеки път, когато се свързваме, проучваме или сключваме сделкa с компания, ние създаваме данни. Начинът, по който компаниите третират тези данни е основен фактор за техния успех в дългосрочен план. Успехът на Salesforce е блестящ пример за ефекасността на самия продукт. Salesforce постига изключителен успех чрез решителност и методологично използване на данни. Двуцифрените числа на растеж на компанията през последното десетилетие ясно показват, че магията действително работи. Нашата мисия в EnterCRM като регистриран партньор на Salesforce в България е да помогнем на повече бизнеси да открият силата на платформата Salesforce. За да постигнем тази цел, първо трябва да разясним терминологията. И така, какво всъщност е Salesforce?

Salesforce като инструмент

Според Gartner Salesforce е най-добрият CRM в света с пазарен дял от около 20%. Но дали Salesforce е само CRM? Въпреки, че CRM модулът е двигател на растежа на компанията, днес Salesforce е много повече от поредното CRM решение. Можем да използваме Salesforce като CRM, който унифицира начина, по който управляваме следпродажбеното обслужване и маркетинговите дейности. Платформата Salesforce ни позволява да създаваме персонализирани клиентски общности и да предложим на потребителите си солиден и надежден вграден комуникационен канал. И това е само началото. За да проучим истинската сила и потенциал на Salesforce, трябва да погледнем под капака.

Salesforce като платформа

Облачната платформа Salesforce е мощен и гъвкав инструмент за опериране с голям обем от данни чрез солидни и напълно пригодени решения, изградени върху облака. В наши дни приложенията доминират начина, по който взаимодействаме с данните в ежедневието си. Независимо дали поръчваме храна, разглеждаме видеоклипове, разговаряме с приятели или пазаруваме онлайн, ние използваме приложения, за да навигираме данните и филтрираме подходящо за нас съдържание. Във връзка с тази наситена с данни култура, Salesforce дава възможност на всеки бизнес да създава свои собствени приложения и компоненти в платформата, без да инвестира месеци или дори години в индивидуалната им разработка. Разработването на персонализирани приложения и базирани на платформата Salesforce решения е и основен фокус на работа за екипа на EnterCRM през последните над 6 години. Днес за нас е чест и призвание да споделим своя опит, за да съдействаме за дигитална трансформация на бизнеса в България. Освен за изграждане на приложения, Salesforce е също чудесен начин за интегриране на различни източници на данни в един лесен за навигиране и разбиране потребителски интерфейс. Повечето фирми разчитат на информация, идваща от различни канали, силози и източници. Успешната интеграция на данни в Salesforce може да спести време, ненужни разходи и най-важното ценен човешки ресурс.

Salesforce като екосистема

Точно като приложенията на телефоните ни, можем да разширяваме функционалността на Salesforce с безплатни и платени приложения от най-големия пазар за бизнес на приложения в света, наречен AppExchange. Освен това, ако имате идея, бихме могли да разработим конкретно приложение за вас, което в последствие можете да публикуване на пазара на бизнес приложения. По този начин бихте могли да се свържете с огромно семейство от бизнес професионалисти, използвайки платформата Salesforce и да предлагате своите продукти / услуги по един напълно нов начин. Salesforce ви позволява да се свържете със свят на възможности и да разширите обхвата на вашия бизнес. Това е екосистема, която непрекъснато се разраства и развива, като в същото време предлага нови вълнуващи инструменти.

В заключение, Salesforce е облачно базирана бизнес платформа, която дава възможност на хората да постигат повече чрез ефективно и интелигентно управление на данни и процеси. Известно е, че платформата Salesforce е едно от най-добрите решения, що се отнася до CRM, но днес тя е много повече от това. Salesforce е цялостно бизнес решение, което дава на хората в една организация прозрачен и споделен 360 градусов поглед върху всеки клиент.

Планирате внедряване на Salesforce или интеграцията на Salesforce с ERP, или друг доставчик на данни? Можем да помогнем. Свържете се с нас и ни споделете повече за вашето конкретно предизвикателство.

2020-07-24 09:22:26