EnterCRM Logo

BUSINESS INTELLIGENCE

Открийте скрити сведения и търговски възможности, получете надеждни прогнози, базирани на данни и предотвратете рискове ситуации преди да са се появили.

 • Разглеждайте лесно всички свои данни от всеки един източник, бързо и лесно.

  Лесен и бърз достъп до информация от всеки един източник, вътрешен или външен чрез предварително изградени приложения и табла за визуализация. Когато получи отговора, който търсите, можете да назначите лесно и бързо задача за търговския отдел, да разрешите сервизен случай за клиент и още много други функционалности без да напускате платформата Salesforce.

 • Разберете какво се случва в момента и какво предстои.

  За да се сдобиете с информация за бъдещи събития, можете да се възползвате от AI-генерирани отговори, разяснения и препоръки чрез Einstein Discovery. Чрез анализ на милиони комбинации от данни в рамките на минути може лесно да разберете какво се е случило, защо се е случило и най-важното - какво да очакваме в бъдеще.

 • Бъдете свързани.

  Цялостната интеграция със Salesforce улеснява значително връзката с и помежду данните ви в облака. Това дава възможност да изследвате динамично всяка информация, да откривате тенденции и да визуализирате индикатори за определено представяне.

 • Получавате значими отговори

  С аналитичните Salesforce инструменти може да отключите силата на Salesforce и да предложите на търговския и обслужващия си отдел необходимите инструменти за намирането на подходящите отговори, които водят до по-интелигентни сделни и щастливи клиенти.

Business Intelligence